Εκτύπωση

Κούλουμα στο Αλιμανάκι

Γράφτηκε από τον/την Maria Arabatzani. Posted in Τα Νέα μας

Λίγες μέρες μόνο έμειναν μέχρι την Καθαρά Δευτέρα... Ο αετός μας είναι έτοιμος και περιμένει τους ευνοϊκούς ανέμους για να πετάξει ψηλά ;)

Αμέσως μετά, θα μαζευτούμε όλοι στο Αλιμανάκι για να απολαύσουμε τους υπέροχους νηστίσιμους μεζέδες που θα έχουμε ετοιμάσει ειδικά για την ημέρα και να τραγουδήσουμε και χορέψουμε με το μουσικό πρόγραμμα του Γιώργου Καλατζή, της Ισιδώρας Μπουζιούρη και του Κώστα Βασιλείου!

Εκτύπωση

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Γράφτηκε από τον/την Maria Arabatzani. Posted in Τα Νέα μας

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική, γιορτινά πιάτα και πολλές εκπλήξεις!

Και φέτος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε μέχρι πρωίας οικονομικά! Θα ισχύει το κανονικό μας μενού στις κανονικές του τιμές, χωρίς καμία προσαύξηση. Θα έχετε επίσης και αρκετές, γιορτινές επιλογές όπως: μπουτάκια πάπιας με άγριο ρύζι, γεμιστό ρολό από αρνάκι, σαλάτα με ρόδι και βινεγκρέτ ροδιού κλπ.

Επίσης, θα υποδεχθούμε το νέο έτος με σαμπάνια, προσφορά από εμάς, για να πάει καλά η χρονιά!

Στο τέλος της βραδιάς θα κόψουμε βασιλόπιτα και ο τυχερός θα κερδίσει δώρο έκπληξη... ;)

Σας περιμένουμε!! Για κρατήσεις: 210 9818222

 

Εκτύπωση

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Γράφτηκε από τον/την Maria Arabatzani. Posted in Τα Νέα μας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 12 Αυγούστου μέχρι και τις 22 Αυγούστου το "Αλιμανάκι" θα παραμείνει κλειστό... Στις 23 Αυγούστου θα είμαστε πάλι κοντά σας, ανανεωμένοι και ξεκούραστοι, έτοιμοι να προσφέρουμε απλόχερα υπέροχες γεύσεις και πολύ διασκέδαση!!!